LEGO Himmeltårnet 21173

Luftige Minecraft eventyr

lego 21173 himmeltarnet
  • 565 Deler
  • LEGO Minecraft Tema
  • 21173 SKU

LEGO Minecraft Himmeltårnet (21173) lar unge Minecraft-fans oppleve fantastiske eventyr og autentisk spenning høyt til værs med allsidige miljøer som kan bygges om i det uendelige. Skyhøy Minecraft-kreativitet. Barn bruker kule, autentiske Minecraft-funksjoner til å fly til værs og bygge et flytende hus til smeden, et svevende tårn og en hageøy. Spillmulighetene er mange, fra å …

Les mer...

Priser LEGO Himmeltårnet 21173

Lego.com LEGO.com 559 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 681 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Himmeltårnet 21173

LEGO Minecraft Himmeltårnet (21173) lar unge Minecraft-fans oppleve fantastiske eventyr og autentisk spenning høyt til værs med allsidige miljøer som kan bygges om i det uendelige.

Skyhøy Minecraft-kreativitet
Barn bruker kule, autentiske Minecraft-funksjoner til å fly til værs og bygge et flytende hus til smeden, et svevende tårn og en hageøy. Spillmulighetene er mange, fra å dyrke grønnsaker til å sloss mot flyvende fantomer. Lekesettet inneholder masse tilbehør som kan settes sammen på utallige måter, slik at barna kan bygge nye ting, finne på nye historier og legge ut på uendelige eventyr, akkurat slik som i nettversjonen av spillet, bare at her bygger og leker de fysisk.

LEGO Minecraft Himmeltårnet (21173) gjør det mulig å bygge og tilpasse et bredt utvalg miljøer for å gjenskape Minecraft-eventyr i det uendelige. Inneholder en pilotfigur med elytra-vinger, netherite-hjelm, fyrverkerirakett og trefork, to flyvende fantomer, en oransje katt og masse autentisk tilbehør. Dette fantastiske og allsidige lekesettet oppmuntrer barn til å lage sine egne byggverk og utforske nye eventyr. Det er akkurat som nettspillet, bare med fysisk, kreativ bygging. Minecraft-spillere og kreative byggere fra åtte år og oppover kan glede seg til endeløs, fysisk lek med dette inspirerende lekesettet. Modellen er 18 cm høy, 15 cm bred og 12 cm dyp og fremmer fantasifull lek og kreativ modellbygging. Settet kan bygges på mange måter, og det kan også kombineres med andre LEGO Minecraft sett. Det fargerike lekesettet inneholder masse autentisk Minecraft-tilbehør, inkludert en arbeidsbenk, ambolt, slipestein, sjelelykter, poteter, rødbeter og en tønne fisk. LEGO Minecraft lekesett lar Minecraft-spillere oppleve yndlingsspillet sitt på en ny måte, med figurer, scener og funksjoner gjenskapt med en kreativ blanding av LEGO klosser og deler. LEGO byggesett oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958. LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Himmeltårnet
SKU
21173
EAN
5702016913910
UPC
673419340687
Deler
565
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
559 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.