LEGO Moderne trehytte 21174

En kjempestor, modulbasert Minecraft-trehytte

lego 21174 moderne trehytte
  • 909 Deler
  • LEGO Minecraft Tema
  • 21174 SKU

LEGO Minecraft Moderne trehytte (21174) er et stort, detaljert og ekstremt allsidig lekesett som vil glede ivrige Minecraft-spillere og barn som liker å bygge slik de selv vil. Minecraft-trehytte som kan bygges om i det uendelige. Barn bygger fire svært ulike rom – kjøkken, bibliotek, arbeidsværelse og soverom – som de så kan utstyre med masse …

Les mer...

Priser LEGO Moderne trehytte 21174

Lego.com LEGO.com 1 119 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Moderne trehytte 21174

LEGO Minecraft Moderne trehytte (21174) er et stort, detaljert og ekstremt allsidig lekesett som vil glede ivrige Minecraft-spillere og barn som liker å bygge slik de selv vil.

Minecraft-trehytte som kan bygges om i det uendelige
Barn bygger fire svært ulike rom – kjøkken, bibliotek, arbeidsværelse og soverom – som de så kan utstyre med masse forskjellig og autentisk Minecraft-tilbehør – fra møbler og sengetøy til verktøy og TNT. Settet inspirerer barn til å bygge om og endre modellene igjen og igjen, samtidig som fantasien stadig kan føre leken i nye retninger. Og det er ingen som sier at rommene MÅ festes til treet. Settet er perfekt for fantasifulle barn som ikke akkurat ønsker seg et tradisjonelt dukkehus.

LEGO Minecraft Moderne trehytte (21174) er et stort, detaljert og ekstremt allsidig lekesett med fire rom som kan endres i det uendelige og er stappfulle av autentiske Minecraft-effekter. Inkluderer en ladet Creeper-figur og panda-skin, ozelot-skin, zombie, katt og kylling kjent fra det nettbaserte Minecraft-spillet, pluss masse autentisk tilbehør. Barn kan bygge om, endre og tilpasse lekesettet akkurat slik de vil for å utforske de mange mulighetene for fantasidrevet lek eller vise frem det de har bygget. Den modulære trehytta kan bygges og vises fram, og er perfekt for ivrige Minecraft-fans og modellbyggere fra ni år og oppover. Settet er en flott gave til bursdager, høytider eller bare for å glede noen. Den imponerende modellen er 29 cm høy, 20 cm bred og 17 cm dyp og stimulerer til fantasifull lek og kreativ modellbygging. Settet kan bygges på mange måter, og det kan også kombineres med andre LEGO Minecraft sett. Det fargerike settet inneholder masse autentisk Minecraft-tilbehør, deriblant verktøy, møbler og TNT. LEGO Minecraft lekesett lar Minecraft-spillere oppleve yndlingsspillet sitt på en ny måte, med figurer, scener og funksjoner gjenskapt ved hjelp av en kreativ blanding av LEGO klosser og deler. LEGO byggesett oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958. LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller høye, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Moderne trehytte
SKU
21174
EAN
5702016913927
UPC
673419340694
Deler
909
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
1 119 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.