LEGO Stort oppbevaringshode med gresskar 5005886

Stort LEGO oppbevaringshode for ryddig moro

lego pumpkin storage head 5005886
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5005886 SKU

LEGO fans kan bruke dette oransje LEGO hodet til oppbevaring av klosser, kontorutstyr og andre små gjenstander. Denne store versjonen av det velkjente LEGO minifigurhodet er laget av robust plast. Den praktiske oppbevaringsløsningen er dekorert med et smilende gresskaransikt og har et lokk som kan tas av. Hodet passer perfekt som skummelt tilbehør på barnerommet, …

Les mer...

Priser LEGO Stort oppbevaringshode med gresskar 5005886

LEGO.com LEGO.com 340 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO UNKNOWN

Beskrivelse LEGO Stort oppbevaringshode med gresskar 5005886

LEGO fans kan bruke dette oransje LEGO hodet til oppbevaring av klosser, kontorutstyr og andre små gjenstander. Denne store versjonen av det velkjente LEGO minifigurhodet er laget av robust plast. Den praktiske oppbevaringsløsningen er dekorert med et smilende gresskaransikt og har et lokk som kan tas av. Hodet passer perfekt som skummelt tilbehør på barnerommet, som beholder for halloween-knask og til oppbevaring av barnas LEGO klosser. Det passer perfekt sammen med annen LEGO innredning.

  • Fyll opp med halloween-knask – dette store LEGO minifigurhodet ser ut som et gresskar med et smilende ansikt og har avtakbart lokk.
  • Flere ansiktsuttrykk – denne oppbevaringsløsningen kan stables og er laget av robust polypropylen. Den fås i flere størrelser og med forskjellige ansiktsuttrykk.
  • Moro i stor skala – hodet er 25 cm høyt og har en diameter på 24 cm, så her er det plass til både LEGO klosser, halloween-knask og alt mulig annet du trenger en praktisk oppbevaringsløsning til.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stort oppbevaringshode med gresskar
SKU
5005886
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
340 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.