LEGO Stort oppbevaringshode med skjelett 5005634

Stort LEGO oppbevaringshode med klosseskalle

lego skeleton storage head large 5005634
  • LEGO Minifigures Tema
  • 5005634 SKU

LEGO fans kan bruke dette hvite LEGO hodet til oppbevaring av klosser, kontorutstyr og andre små gjenstander. Denne store versjonen av det velkjente LEGO minifigurhodet er laget av robust plast. Den praktiske oppbevaringsløsningen er dekorert med et smilende skjelettansikt og har et lokk som kan tas av. Hodet passer perfekt som skummelt tilbehør på barnerommet, …

Les mer...

Priser LEGO Stort oppbevaringshode med skjelett 5005634

Lego.com LEGO.com 340 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minifigures

Beskrivelse LEGO Stort oppbevaringshode med skjelett 5005634

LEGO fans kan bruke dette hvite LEGO hodet til oppbevaring av klosser, kontorutstyr og andre små gjenstander. Denne store versjonen av det velkjente LEGO minifigurhodet er laget av robust plast. Den praktiske oppbevaringsløsningen er dekorert med et smilende skjelettansikt og har et lokk som kan tas av. Hodet passer perfekt som skummelt tilbehør på barnerommet, og som beholder for halloween-knask. Det passer perfekt sammen med annen LEGO innredning.

  • Skummel oppbevaring – dette store LEGO minifigurhodet er dekorert med et smilende skjelettansikt og har avtakbart lokk.
  • Flere ansiktsuttrykk – denne oppbevaringsløsningen kan stables og er laget av robust polypropylen. Den fås i flere størrelser og med forskjellige ansiktsuttrykk.
  • Moro i stor skala – hodet er 25 cm høyt og har en diameter på 24 cm, så her er det plass til både LEGO klosser, halloween-knask og alt mulig annet du trenger en praktisk oppbevaringsløsning til.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stort oppbevaringshode med skjelett
SKU
5005634
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
340 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.