LEGO Ekstrabanesettet Lakitu og himmelverdenen 71389

Spennende ekstrabanesett med sky-snurrende Lakitu-kamp

lego 71389 ekstrabanesettet lakitu og himmelverdenen
 • 484 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71389 SKU

Utvid barnas LEGO Super Mario univers med ekstrabanesettet Lakitu og himmelverdenen (71389). Settet inneholder en sky-plattform som barn får til å snurre rundt ved å skyve LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (figurene følger ikke med) fram og tilbake til Lakitu faller av. Inneholder også figurer av Lakitu, en Bullet Bill og en Fuzzy samt en …

Les mer...

Priser LEGO Ekstrabanesettet Lakitu og himmelverdenen 71389

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Ekstrabanesettet Lakitu og himmelverdenen 71389

Utvid barnas LEGO Super Mario univers med ekstrabanesettet Lakitu og himmelverdenen (71389). Settet inneholder en sky-plattform som barn får til å snurre rundt ved å skyve LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (figurene følger ikke med) fram og tilbake til Lakitu faller av. Inneholder også figurer av Lakitu, en Bullet Bill og en Fuzzy samt en tidskloss som gir barn ekstra spilltid. (Merk: Man må ha startbanesettet 71360 eller 71387 for å kunne spille interaktivt.)

Samarbeid eller konkurranse
Barn kan spille alene, samarbeide med eller konkurrere mot en venn som har en figur av LEGO Mario eller LEGO Luigi. LEGO Super Mario gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, kreativ inspirasjon og mye mer.

Uendelige muligheter LEGO Super Mario lekesettene bringer populære Super Mario figurer inn i virkelighetens verden. Settene passer perfekt til barn som liker å vise fram nye leker på lekeplassen. Med startbanesettene, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene får fans muligheten til å bygge sine egne, unike nivåer.

 • Med ekstrabanesettet Lakitu og himmelverdenen (71389) kan du utvide barnas klossebygde LEGO Super Mario univers med en sky-snurrende utfordring, hvor de kan vinne digitale mynter.
 • Inneholder LEGO lekefigurer av tre ikoniske Super Mario fiender, Lakitu, en Bullet Bill og en Fuzzy, pluss en tidskloss som gir spillerne ekstra tid til å fullføre nivået.
 • Inneholder en sky-plattform, som spillerne får til å snurre rundt ved å skyve LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (figurene følger ikke med) fram og tilbake med sky-glidebryterne under.
 • Lekesettet består av 484 deler. Det er flott som bursdags- eller høytidsgave til barn som allerede har et LEGO Super Mario startbanesett (71360 eller 71387, kreves for å kunne spille).
 • Spill alene, eller koble deg til en venns LEGO Mario eller LEGO Luigi figur via Bluetooth (ekstra figurer følger ikke med) for sosial tospillermoro, hvor dere kan vinne bonusmynter ved å samarbeide.
 • Modulen er 15 cm høy, 35 cm bred og 27 cm dyp som standard, men den kan bygges om og kombineres med andre LEGO Super Mario sett på mange ulike måter.
 • LEGO Super Mario gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, en trygg plattform hvor barn kan utveksle ideer og mye mer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • Med LEGO Super Mario samlerlekene kan barn leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Settene gir fans utallige gøyale og kreative måter å utvide, bygge om og lage unike nivåer på.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og sitter alltid godt sammen, og slik har det vært siden 1958.
 • For å sikre at LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstrabanesettet Lakitu og himmelverdenen
SKU
71389
EAN
5702016912616
UPC
673419340038
Deler
484
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.