LEGO Ekstrabanesettet Reznors knockout 71390

Ekstrabanesett med Reznor-snurring og Blue Toad-redning

lego 71390 ekstrabanesettet reznors knockout
 • 862 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71390 SKU

Gjør LEGO Super Mario universet ekstra spennende for barn med ekstrabanesettet Reznors knockout (71390). Settet inneholder byggbare plattformer som roteres ved å vri på LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (figurene følger ikke med) på den tilknyttede sokkelen. Bruk Skewer for å dunke to Reznor-figurer av de roterende plattformene og redde Blue Toad. Settet inkluderer også …

Les mer...

Priser LEGO Ekstrabanesettet Reznors knockout 71390

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 711 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Ekstrabanesettet Reznors knockout 71390

Gjør LEGO Super Mario universet ekstra spennende for barn med ekstrabanesettet Reznors knockout (71390). Settet inneholder byggbare plattformer som roteres ved å vri på LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (figurene følger ikke med) på den tilknyttede sokkelen. Bruk Skewer for å dunke to Reznor-figurer av de roterende plattformene og redde Blue Toad. Settet inkluderer også en vippebrett-Grrrol, en-kloss og spesialrøret Speed Run for fartsfylte utfordringer. (Merk: Man må ha startbanesettet 71360 eller 71387 for å kunne spille.)

Samarbeid er gøy
Barn kan spille alene, samarbeide med eller konkurrere mot en venn som har en figur av LEGO Mario eller LEGO Luigi. LEGO Super Mario gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, kreativ inspirasjon og mye mer.

Grenseløs moro
LEGO Super Mario samlerlekesettene bringer populære Super Mario figurer ut fra spillverdenen og inn i den virkelige verdenen. Settene er flotte som gaver til barn, og med startbanesettene, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene får fans muligheten til å bygge sine egne, unike nivåer.

 • Når barn utvider LEGO Super Mario universet sitt med ekstrabanesettet Reznors knockout (71390), får de snurrende, fartsfylte vippebrett-utfordringer og muligheten til å redde Blue Toad!
 • Inneholder LEGO figurer av ikoniske figurer fra Super Mario – to Reznor-figurer, en vippebrett-Grrrol og en Blue Toad. Inneholder også-kloss og spesialrøret Speed Run for ekstra spillerbelønninger.
 • Settet inneholder byggbare plattformer som roteres ved å vri på LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (figurene følger ikke med) på sokkelen, samt en Skewer til å dunke fiender overende med.
 • Lekebyggesettet består av 862 deler. Det er flott som bursdags- eller høytidsgave til barn som allerede har et LEGO Super Mario startbanesett (71360 eller 71387, kreves for å kunne spille). For barn fra åtte år og oppover.
 • Spill alene, eller koble deg til en venns LEGO Mario eller LEGO Luigi figur via Bluetooth (ekstra figurer følger ikke med) for sosial tospiller-lek, hvor dere kan vinne bonusmynter ved å samarbeide.
 • Modulen er 25 cm høy, 56 cm bred og 30 cm dyp som standard, men kan bygges om og kombineres med andre LEGO Super Mario sett på mange forskjellige måter.
 • LEGO Super Mario gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, visningsfunksjoner som gjør byggingen ekstra morsom samt mye mer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlerlekesett bringer en digital familiefavoritt inn i virkelighetens verden og byr på grenseløse, gøyale og kreative utfordringer med ekstrabaner, ombygging og interaktiv lek.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge bransjestandarder, noe som gjør at de er ensartede, kompatible og alltid passer sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter testes på praktisk talt alle tenkelige måter for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstrabanesettet Reznors knockout
SKU
71390
EAN
5702016913293
UPC
673419339933
Deler
862
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.