LEGO Ekstrabanesettet Bowsers luftskip 71391

Interaktiv lek og utstilling med Bowsers fantastiske luftskip

lego 71391 ekstrabanesettet bowsers luftskip
 • 1152 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71391 SKU

Barn kan bygge Bowsers ikoniske luftskip og bruke ekstrabanesettet (71391) til å utvide LEGO Super Mario universet sitt. Fartøyet kan brukes i «flymodus» eller felles ut til «banemodus», og spillerne må håndtere utfordringer som Bowsers Mecha Hand og en POW-blokk for å avdekke skjulestedet hvor en Rocky Wrench befinner seg. (Merk: Man må ha startbanesettet …

Les mer...

Priser LEGO Ekstrabanesettet Bowsers luftskip 71391

Lego.com LEGO.com 944 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Ekstrabanesettet Bowsers luftskip 71391

Barn kan bygge Bowsers ikoniske luftskip og bruke ekstrabanesettet (71391) til å utvide LEGO Super Mario universet sitt. Fartøyet kan brukes i «flymodus» eller felles ut til «banemodus», og spillerne må håndtere utfordringer som Bowsers Mecha Hand og en POW-blokk for å avdekke skjulestedet hvor en Rocky Wrench befinner seg. (Merk: Man må ha startbanesettet 71360 eller 71387 for å kunne spille.)

Ikoniske fiender
Settet inkluderer figurer av Kamek, Rocky Wrench og Goomba samt startrøret Cannon som kan brukes som starten på et 90 sekunder langt nivå. Barn kan spille alene, samarbeide med eller konkurrere mot en venn som har en LEGO Mario eller LEGO Luigi figur. Se også LEGO Super Mario gratisappen som inneholder byggeinstruksjoner, kreativ inspirasjon og mye mer.

Grenseløs moro
LEGO Super Mario lekesett for samlere bringer familiens Super Mario favorittfigurer fra det digitale universet og inn i virkelighetens verden. De er perfekte som gaver til barn som liker å ha de aller nyeste lekene.

 • Barn kan bygge og vise fram en flott klossebygd modell av Bowsers luftskip og bruke ekstrabanesettet (71391) for å lage et nytt og unikt nivå i LEGO Super Mario lekeuniverset sitt.
 • Inkluderer LEGO figurer av Kamek, en Rocky Wrench og en Goomba fra Super Mario samt en POW-blokk og startrøret Cannon som innleder nivået og øker mulighetene for å samle digitale mynter.
 • Luftskipet kan felles ut, slik at det detaljerte interiøret vises. Det byr på mange utfordringer for spillerne, som kan bruke Kameks kost for å dunke Bowsers Mecha Hand overende og en planke til å velte masten.
 • Lekesettet består av 1152 deler. Det er flott som bursdags- eller høytidsgave til barn som allerede har et LEGO Super Mario startbanesett (71360 eller 71387, kreves for å kunne spille). Passer for barn fra åtte år og oppover.
 • Spill alene, eller koble deg til en venns LEGO Mario eller LEGO Luigi figur via Bluetooth (ekstra figurer følger ikke med) for sosial tospillermoro, hvor dere kan vinne bonusmynter ved å samarbeide.
 • Luftskipet er 30 cm høyt, 35 cm langt og 19 cm bredt i utstillingsformat, men det kan felles ut og kombineres med andre LEGO Super Mario sett på mange ulike måter.
 • LEGO Super Mario gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, inspirasjon, et trygt forum hvor barn kan utveksle ideer og mye mer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario byggesett for samlere bringer populære Super Mario favoritter inn i virkelighetens verden og byr på grenseløse, gøyale og kreative utfordringer med ekstrabaner, ombygging og interaktiv lek.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det sikrer at de er kompatible og sitter godt sammen. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO byggeklosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller krevende, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstrabanesettet Bowsers luftskip
SKU
71391
EAN
5702016913309
Deler
1152
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
944 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.