LEGO Power-Up-pakken Froske-Mario 71392

LEGO Super Mario froskedrakt for ekstra gyal interaktiv lek

lego 71392 power up pakken froske mario
 • 11 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71392 SKU

Med Power-Up-pakken Froske-Mario (71392) kan fans få en ekstra hoppende morsom LEGO Super Mario lekeopplevelse. Settet inkluderer en interaktiv froskedrakt til LEGO Mario (figuren følger ikke med), som gir spilleren muligheten til å samle ekstra digitale mynter ved å få Mario til å hoppe. Hver gang Mario lander, høres det en plaskelyd. Settet er perfekt …

Les mer...

Priser LEGO Power-Up-pakken Froske-Mario 71392

Proshop.no Proshop.no -2% 127 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Power-Up-pakken Froske-Mario 71392

Med Power-Up-pakken Froske-Mario (71392) kan fans få en ekstra hoppende morsom LEGO Super Mario lekeopplevelse. Settet inkluderer en interaktiv froskedrakt til LEGO Mario (figuren følger ikke med), som gir spilleren muligheten til å samle ekstra digitale mynter ved å få Mario til å hoppe. Hver gang Mario lander, høres det en plaskelyd. Settet er perfekt som gave til trendinteresserte barn som allerede har LEGO Super Mario startbanesettet 71360 med LEGO Mario eller 71387 startbanesettet med LEGO Luigi.

Bygg og spill
Byggeinstruksjoner til dette LEGO settet finnes i esken og også i LEGO Super Mario gratisappen. Appen er et trygt forum, hvor barn kan utveksle ideer med hverandre og gi hverandre tips om kreative måter å bygge og leke på.

Fysisk Super Mario action
LEGO Super Mario lekesettene for samlere bringer den ikoniske, digitale Super Mario-figuren inn i virkelighetens verden. Med startbanesett, ekstrabanesett og Power-Up-pakker kan fans skape sine egne, unike nivåer og spille alene eller med andre.

 • Med Power-Up-pakken Froske-Mario (71392) kan fans utvide LEGO Super Mario nivåene sine med hopp, sprett og plaskende moro takket være den interaktive drakten til LEGO Mario (figuren følger ikke med).
 • Denne klossebygde drakten passer til LEGO Mario figuren i Startbanen På eventyr med Mario (71360) eller LEGO Luigi figuren i Startbanen På eventyr med Luigi (71387).
 • Når LEGO Mario har på seg drakten, kan spillere samle ekstra digitale mynter ved å få ham til å hoppe som en frosk. Hver gang figuren lander, høres det en plaskelyd.
 • Pakken inkluderer også vannliljeelementer og blå LEGO elementer som etterligner vann, og som lar barn bygge et ekstra flott nivå. Illustrerte instruksjoner følger med og gjør det mulig for barn å bygge selvstendig.
 • LEGO Super Mario gratisappen inneholder også byggeinstruksjoner, inspirerende bygge- og spilleideer og mye mer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • Barn kan bruke denne byggeleken for å tilpasse LEGO Super Mario startbane- og ekstrabanesettene sine. Den er gøyal som bursdags- eller høytidsgave til kreative barn fra seks år og oppover.
 • Det finnes andre LEGO Super Mario Power-Up-pakker som også kan brukes med startbane- og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Bie-Mario (71393).
 • LEGO Super Mario lekesettene gir fans muligheten til å leke med kjente og kjære Super Mario-figurer i virkeligheten og byr på mange muligheter til å utvide og bygge om unike nivåer for alene- eller gruppespilling.
 • Helt siden 1958 har LEGO klosser oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at de er lette å sette sammen til solide modeller.
 • LEGO komponenter testes på så å si alle tenkelige måter for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Power-Up-pakken Froske-Mario
SKU
71392
EAN
5702016912814
UPC
673419339629
Deler
11
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.