LEGO Power-Up-pakken Bie-Mario 71393

LEGO Super Mario biedrakt for summende, interaktiv lek

lego 71393 power up pakken bie mario
 • 13 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71393 SKU

Med Power-Up-pakken Bie-Mario (71393) kan fans få en ekstra morsom og summende LEGO Super Mario lekeopplevelse. Settet inkluderer en interaktiv biedrakt til LEGO Mario (figuren følger ikke med), som gir spilleren muligheten til å samle ekstra digitale mynter ved å få Mario til å «fly» summende omkring. Settet er perfekt som gave til trendinteresserte barn …

Les mer...

Priser LEGO Power-Up-pakken Bie-Mario 71393

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 146 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Power-Up-pakken Bie-Mario 71393

Med Power-Up-pakken Bie-Mario (71393) kan fans få en ekstra morsom og summende LEGO Super Mario lekeopplevelse. Settet inkluderer en interaktiv biedrakt til LEGO Mario (figuren følger ikke med), som gir spilleren muligheten til å samle ekstra digitale mynter ved å få Mario til å «fly» summende omkring. Settet er perfekt som gave til trendinteresserte barn som allerede har LEGO Super Mario startbanesettet 71360 med LEGO Mario eller startbanesettet 71387 med LEGO Luigi.

Gøyal app
Du finner illustrerte byggeinstruksjoner i esken og LEGO Super Mario gratisappen. Appen er dessuten et trygt forum, hvor barn kan utveksle ideer, bygge- og lekeinspirasjon og andre morsomme funksjoner.

Grenseløs og kreativ lek
LEGO Super Mario lekesettene for samlere bringer ikoniske Super Mario figurer inn i virkelighetens verden. Med startbanesett, ekstrabanesett og Power-Up-pakker kan fans skape sine egne, unike nivåer og spille alene eller med andre.

 • Med Power-Up-pakken Bie-Mario (71393) kan fans få en summende Super Mario opplevelse med en interaktiv biedrakt til LEGO Mario (figuren følger ikke med).
 • Denne klossebygde drakten passer til LEGO Mario figuren i Startbanen På eventyr med Mario (71360) eller LEGO Luigi figuren i Startbanen På eventyr med Luigi (71387).
 • Når LEGO Mario har på seg drakten, kan spillere samle ekstra digitale mynter ved å få ham til å «fly». Hver gang figuren flyr, summer den som en bie.
 • Pakken inkluderer også blomster og grønne LEGO «gresselementer» som barn kan bruke når de bygger nivået sitt. Illustrerte byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen enkel for barna.
 • LEGO Super Mario gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, kreative bygge- og spilleideer og mye mer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • Barn kan bruke denne byggeleken for å tilpasse LEGO Super Mario startbane- og ekstrabanesettene sine. Den er flott som bursdags- eller høytidsgave til kreative barn fra seks år og oppover.
 • Det finnes andre LEGO Super Mario Power-Up-pakker som også kan brukes med startbane- og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Froske-Mario (71392).
 • LEGO Super Mario leke- og samlersettene gir fans muligheten til å leke med kjente og kjære Super Mario figurer i virkeligheten og byr på mange muligheter til å utvide, bygge om og skape unike nivåer.
 • Helt siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og sitter alltid godt sammen.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller krevende sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Power-Up-pakken Bie-Mario
SKU
71393
EAN
5702016912821
UPC
673419339636
Deler
13
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.