LEGO Monkie Kids minirobot 80051

Gled en robotfan med dette LEGO Monkie Kid byggesettet med en fullt bevegelig actionfigur, minifigur og utstillingssky

monkie kids mini mech 80051
  • 556 Deler
  • LEGO Monkie Kid Tema
  • 80051 SKU

Inspirer barn, gutter, jenter og robotfans fra åtte år med de bevegelige figuren i LEGO Monkie Kid: Monkie Kids minirobot (80051) byggesettet. Byggeleken til utstilling inneholder en bevegelig actionfigur av en minirobot med leddstyrte armer, bein og hale, flagg og et hode som kan vippes bakover for å gi tilgang til førerhuset. Det inneholder også …

Les mer...

Priser LEGO Monkie Kids minirobot 80051

Lego.com LEGO.com 610 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Monkie Kids minirobot 80051

Inspirer barn, gutter, jenter og robotfans fra åtte år med de bevegelige figuren i LEGO Monkie Kid: Monkie Kids minirobot (80051) byggesettet. Byggeleken til utstilling inneholder en bevegelig actionfigur av en minirobot med leddstyrte armer, bein og hale, flagg og et hode som kan vippes bakover for å gi tilgang til førerhuset. Det inneholder også en gyllen stav, en minifigur av Monkie Kid og en byggbar sky-utstillingssokkel som lar robotelskende barn vise frem den fantasifulle minirobotleken når leken er over.

Barn kan more seg med et enkelt og intuitivt byggeeventyr med LEGO Builder appen. Her kan de zoome inn og rotere modeller i 3D, lagre sett og spore fremgangen sin. Den kule leken kan også kombineres med andre i serien (80050, 80053 og 80054, selges separat) for å feire LEGO Monkie Kids femårsjubileum for enda mer lekemoro.

LEGO Monkie Kid samlersettene er inspirert av romanklassikeren Reisen mot Vest. Lekesettene gir voksne muligheten til å formidle Monkey King-legenden til barn på en gøyal og moderne måte.

  • Bevegelig actionfigur – Gi barn, gutter og jenter fra åtte år et Monkie Kids minirobot-actionfigursett og feir femårsjubileet til LEGO Monkie Kid modellene med en robot til lek og utstilling
  • Actionfigursett – LEGO Monkie Kid settet inneholder en byggbar robot med leddstyrte armer og bein, og et hode som kan vippes bak for å sette en medfølgende Monkie Kid-minifigur i førerhuset.
  • Bevegelig leke – Barn kan bruke fantasien og sette miniroboten i en rekke dynamiske positurer på sky-utstillingssokkelen, for eksempel i kamppositur med Den gylne staven.
  • Gave til LEGO fans – En morsom gave til gutter, jenter og barn som elsker roboter eller actionlekesett. Settet lar dem bli med på LEGO Monkie Kid trenden og stille ut lidenskapen sin.
  • Intuitive instruksjoner – appen LEGO Builder tar deg og barnet ditt med på et intuitivt byggeeventyr, hvor dere kan zoome og rotere modeller i 3D, lagre sett og spore fremdriften
  • Actionleker – Dette LEGO Monkie Kid byggesettet er inspirert av romanklassikeren Reisen mot Vest. Settet gir voksne muligheten til å formidle Monkey King-legenden til barn på en gøyal og moderne måte.
  • LEGO byggesett – Settet i 556 deler inneholder en bevegelig minirobotfigur på en sky-utstillingssokkel, som sammen er 22 cm høy, 20 cm bred og 18 cm dyp

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monkie Kids minirobot
SKU
80051
Deler
556
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
610 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.