LEGO Skjelettsverd 854260

Spennende rollelek-action med LEGO NINJAGO lekesverd

skeleton sword 854260
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 854260 SKU

NINJAGO fans kan finne på spennende actionscener med det supertøffe settet LEGO NINJAGO Skjelettsverd (854260). Lekesverdet er laget av resirkulerte plastflasker, har et stort, sølvfarget sverdblad og et håndtak med mønster av knokler som er bundet sammen av et rødt pyntebånd. Det kommer garantert til å inspirere små ninjaer til å stige inn i den …

Les mer...

Priser LEGO Skjelettsverd 854260

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Skjelettsverd 854260

NINJAGO fans kan finne på spennende actionscener med det supertøffe settet LEGO NINJAGO Skjelettsverd (854260). Lekesverdet er laget av resirkulerte plastflasker, har et stort, sølvfarget sverdblad og et håndtak med mønster av knokler som er bundet sammen av et rødt pyntebånd. Det kommer garantert til å inspirere små ninjaer til å stige inn i den actionfylte NINJAGO verdenen, hvor de kan rolleleke i timesvis.

  • NINJAGO lekesverd – barn fra seks år kan gå inn i en actionfylt fantasy-verden, hvor de kan kjempe med settet Skjelettsverd (854260)
  • Gøyal gave til ninjafans – lekesverdet passer som bursdags-, jule- og overraskelsesgave til kreative barn som elsker å bruke fantasien
  • Størrelse – skjelettsverdet er laget av resirkulerte plastflasker og er 52 cm langt

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Skjelettsverd
SKU
854260
UPC
673419380973
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
130 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.