LEGO Oppbevaringshode – lite, gresskar 5006590

Lite LEGO oppbevaringshode hold orden i sakene p en festlig mte

storage head small pumpkin 5006590
  • LEGO Minifigures Tema
  • 5006590 SKU

LEGO fans kan bruke dette oransje LEGO hodet til oppbevaring av klosser, kontorutstyr og andre små gjenstander. Denne forstørrede versjonen av det ikoniske LEGO minifigurhodet er laget av robust plast, er dekorert med et smilende gresskaransikt og har et lokk som kan tas av. Fyll det med knask på halloween, eller la det bli et …

Les mer...

Priser LEGO Oppbevaringshode – lite, gresskar 5006590

Lego.com LEGO.com 210 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minifigures

Beskrivelse LEGO Oppbevaringshode – lite, gresskar 5006590

LEGO fans kan bruke dette oransje LEGO hodet til oppbevaring av klosser, kontorutstyr og andre små gjenstander. Denne forstørrede versjonen av det ikoniske LEGO minifigurhodet er laget av robust plast, er dekorert med et smilende gresskaransikt og har et lokk som kan tas av. Fyll det med knask på halloween, eller la det bli et skummelt blikkfang i rommet. Hodet passer perfekt sammen med annen LEGO innredning.

  • Stilig og morsomt – dette overdimensjonerte LEGO minifigurhodet ser ut som et gresskar og er utstyrt med et avtakbart lokk.
  • Flere ansiktsuttrykk – denne oppbevaringsløsningen kan stables og er laget av robust polypropylen. Den fås i flere størrelser og med forskjellige ansiktsuttrykk.
  • Perfekt til smågjenstander – beholderen er 18 cm høy og har en diameter på 16 cm. Den er perfekt til oppbevaring av alle slags småting som har lett for å bli borte.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Oppbevaringshode – lite, gresskar
SKU
5006590
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
210 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.