LEGO Lite oppbevaringshode med skjelett 5006591

Lite LEGO oppbevaringshode med skalledesign i klossestil

storage head small skeleton 5006591
  • LEGO Minifigures Tema
  • 5006591 SKU

LEGO fans synes garantert det er gøy å oppbevare små eiendeler i dette skumle LEGO oppbevaringshodet. Hodet gjør rommet litt ekstra skummelt og har plass til klosser, kontorutstyr og mye mer. Denne overdimensjonerte versjonen av det ikoniske LEGO minifigurhodet er laget av robust plast og dekorert med et smilende skjelettansikt. Hodet er utstyrt med lokk …

Les mer...

Priser LEGO Lite oppbevaringshode med skjelett 5006591

Lego.com LEGO.com 210 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minifigures

Beskrivelse LEGO Lite oppbevaringshode med skjelett 5006591

LEGO fans synes garantert det er gøy å oppbevare små eiendeler i dette skumle LEGO oppbevaringshodet. Hodet gjør rommet litt ekstra skummelt og har plass til klosser, kontorutstyr og mye mer. Denne overdimensjonerte versjonen av det ikoniske LEGO minifigurhodet er laget av robust plast og dekorert med et smilende skjelettansikt. Hodet er utstyrt med lokk og passer perfekt som halloween-beholder. Det kan brukes sammen med annen LEGO innredning.

  • Skummel oppbevaring – dette overdimensjonerte LEGO minifigurhodet har et smilende hodeskalleansikt og avtakbart lokk.
  • Flere ansiktsuttrykk – denne oppbevaringsløsningen kan stables og er laget av robust polypropylen. Den fås i flere størrelser og med forskjellige ansiktsuttrykk.
  • Perfekt til smågjenstander – beholderen er 18 cm høy og har en diameter på 16 cm. Den er perfekt til oppbevaring av alle slags småting som har lett for å bli borte.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Lite oppbevaringshode med skjelett
SKU
5006591
Tema
LEGO Minifigures
LEGO pris
210 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.